دوشنبه , 24 ژوئن 2019
خبر های جدید

ثبت نام در فرهنگ نخبگان، فرهیختگان و نام آوران تربت حیدریه

به منظور شناسایی استعدادهای برتر، نخبگان ،فرهیختگان، خدمتگزاران نمونه نظام و نام آوران شهرستان تربت حیدریه و امکان برنامه ریزی بهتر برای حمایت و نیز بهره مندی از ایشان در جهت پیشرفت منطقه، دبیرخانه مجمع روسای دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و آموزش و پرورش تربت حیدریه با همکاری دفتر امام جمعه، معاونت استانداری و فرمانداری تربت حیدریه، دفتر نماینده مجلس، بنیاد ملی نخبگان و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور در نظر دارند فرهنگ نخبگان، فرهیختگان و نام آوران تربت حیدریه را تدوین و چاپ نماید. بر این اساس از همشهریان واجد شرایط در هر نقطه از ایران، درخواست می شود پس ازمطالعه شرایط، فرم را تکمیل­ و به نشانی الکترونیکی زیر ارسال فرمایند.

۱۴۰۴@torbath.ac.ir

تذکرات مهم:

1.  شایسته است کسانی که پذیرفته شده بنیاد ملی نخبگان و یا انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور هستند، مدرکی که دال بر پذیرفته شدن ایشان در این نهادها باشد، به نشانی الکترونیکی ارسال فرمایند.
  2.  تکمیل فرم ثبت نام تعهدی برای این دبیرخانه ایجاد نمی کند و پس از راست آزمایی اطلاعات تصمیم گیری و به اطلاع متقاضی خواهد رسید.
  3. فرم و مدارک تکمیلی را صرفاً به نشانی اینترنتی فوق،ارسال و از تحویل دستی و ارسال پستی خودداری فرمایید.

شرایط:

الف) استعدادهای برتر و نخبگان:

1.   برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی : رتبه های اول تاسوم المپیاد های علمی دانشجویی ملی و بین المللی مورد تایید وزارت علوم.
  2. برگزیدگان المپیادهای علمی دانش‌آموزی : رتبه های اول تاسوم المپیاد های علمی دانش آموزی کشوری مورد تایید وزارت آموزش وپرورش.
  3. برگزیدگان آزمون‌ سراسری ورود به دانشگاه‌ها : برگزیدگان آزمون سراسری دانشگاهها رتبه ۱تا ۱۵۰ ریاضی و فیزیک رتبه ۱تا۱۰۰ علوم تجربی رتبه ۱تا۱۰۰ علوم انسانی و ۱تا۵۰ هنر
  4.  دانشجویان نمونه کشوری : دانشجویان نمونه کشوری معرفی شده توسط وزارت علوم و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
  5. برگزیدگان آزمون‌های جامع پزشکی ، دندان‌پزشکی و داروسازی : نفرات اول آزمونهای جامع پزشکی ،دندانپزشکی وداروسازی.
  6. دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها: دانش آموختگان مقاطع کارشناسی وکارشناسی ارشد و دکتری با داشتن معدل بالای ۱۷ – داشتن مقاله علمی و پژوهشی معتبر – داشتن توصیه نامه از دو استاد دانشگاه.
  7. برگزیدگان جشنواره‌های مورد حمایت بنیاد : نفرات اول تاسوم جشنوار های خوارزمی- جوان خوارزمی – شیخ بهایی – رازی – فارابی.
  8. مخترعان: مخترعانی که دارای ثبت اختراع هستند و درنمایشگاههای بنیاد ملی نخبگان مورد ارزیابی وداوری قرارگرفته و برگزیده شده اند.
  9. برگزیدگان مسابقات معتبر ملی و بین‌المللی قرآنی : برگزیدگان مسابقات ملی قرآن زیرنظر سازمان اوقاف و برگزیدگان مسابقات بین المللی سه کشور عربستان – مالزی – ایران.
  10. برگزیدگان مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت : برگزیدگان مسابقات ملی مهارت شامل مدال طلای کشوری – مدال طلا نقره و برنز مقدماتی دوسالانه جهانی – مدال طلا ونقره و برنز دوسالانه جهانی.
  11. محققان برجسته ، استادان ممتاز و پژوهشگران نمونه کشور: محققان و استادان و پژوهشگران نمونه کشوری که توسط وزارت علوم معرفی میگردند.

ب) استعدادهای درخشان :

1.  دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد،دانشجوی دکتری و دکترا که به ترتیب­ دارای حداقل یک، دو و سه مقاله ISI داشته باشند.
  2. کسانی که معدل سه مقطع آخر تحصیلی ایشان از ۱۷ به بالا و حداقل یک مقــــاله معتبر یا کتاب به چاپ رسیده داشته باشد.

پ) فرهیختگان:

1. هنرمندان،اندیشمندان،شعرا، نویسندگان و… که حداقل دارای ۳ کتاب یا اثر ثبــــت شده مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا سازمان میـــــراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یا نهاد های معتبر باشند.
  2. علمای نمونه که دارای حداقل سه کتاب یا اثر ثبت شده مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، حوزه های علمیه یا نهادهای معتبر باشند.

ت) خدمتگزاران نظام:

تمامی مدیران نظام از سطح فرماندار و معاونین مدیر کل به بالا، روسای ادارات و پزشکان و قضاتی که در استان و یا کشور از سوی نهادهای حکومتی، نمونه شناخته شده باشند، شهرداران رئیس شورای عالی استان، عضو شورای اسلامی استان ها، سرداران نظامی و انتظامی از درجه سرهنگ تمامی به بالا، روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، امامان جمعه و نمایندگان ولی فقیه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان، کار آفرینان نمونه کشوری، متخصص و فوق تخصص نمونه کشوری. شهداء و ایثارگران به تشخیص بنیاد شهید و ایثارگران.

برای ثبت نام، ابتدا فرم ثبت نام را از لینک زیر دریافت و پس از تکمیل فرم آنرا به آدرس پست الکترونیک زیر ارسال کنید.

۱۴۰۴@torbath.ac.ir

دریافت فرم ثبت نام

دبیرخانه:

کیلومتر ۷ محور تربت حیدریه – مشهد – بعد از پل عابر پیاده- دانشگاه تربت حیدریه ساختمان امور آموزشی طبفه سوم دبیرخانه دائمی همایش های دانشگاه تربت حیدریه

تلفن: ۰۵۱۵۲۲۹۹۶۳۴ داخلی ۱۲۴

مسئول دبیرخانه آرزو علومی شماره همراه ۰۹۳۶۵۷۴۸۰۱۵