دوشنبه , 24 ژوئن 2019
خبر های جدید

برگزاری نشست بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در منطقه تربت حیدریه

در مورخه ۱۳۹۳/۰۴/۱۳ نشست مشترک به میزبانی دانشگاه تربت حیدریه با موضوع بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در منطقه تربت حیدریه با حضور نماینده مردم شریف شهرستان، فرماندار ، مسئولین شهرستان ، روسای ادارات و دانشگاه ها و خیرین برگزار  گردید.

در ابتدای جلسه دکتر کرباسی ضمن خیر مقدم به همه مهمانان , هدف از جلسه را بررسی فرصت های سرمایه گذاری در شهرستان و بررسی علت های سرمایه گریزی در شهرستان بیان نمود.

در ادامه مسئولین نهاد ها و ادارات به ارائه نظرات خود در حوزه مربوطه در مورد فرصت های سرمایه گذاری و چالش های پیش رو  اقدام نمودند.

سپس آقای خسروی نماینده مردم شریف شهرستان های تربت حیدریه زاوه و مه ولات اقدامات انجام گرفته برای رشد سرمایه گذاری و اشتغال در شهرستان را بیان نمودند و مهندس فتحی نیا معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان به اقدامات صورت گرفته شده در حوزه سرمایه گذاری از جانب فرمانداری در سالهای اخیر را بیان نمودند.

neshast7 neshast neshast3 neshast5 neshast6